Wednesday, 29 June 2011

Membuat Kotak Menu Di Blog

Ni 1st time jawez nak wat tutorial pasai blog...hehe..
Arap-arap menjadilah yer...kalo tak jadi, pandai-pandai lah korang cari sendiri...hihihi...

 >>> Step:
1) Caranya login ke blog sendiri dan masuk ke bahagian  tambahkan gadget dibagian atas halaman/ header.     2) Kemudian pilih HTML/JavaScript.
3) Klik Link ni : GENERATE CSS MENU
4) Isi form kat page tu sampai abis and picit kotak Generate kode menu.
5) Copy code tersebut dan paste kan di kotak HTML/JavaScript.
6) Akhir sekali, jangan lupa picit kotak SAVED....

Bila dah siap, jadi lah cam kat blog nie...hehehe..>>>>>
Kalau korang berjaya wat, tinggalkan lah komen yer...=D

JUARA MAHARAJA LAWAK 2011

SEPAH JUARA MAHARAJA LAWAK 2011....

Jawez ucapkan tahniah kepada SEPAH coz sudah mengalahkan kumpulan JOZAN...
Memang lawak giler r... Tak sangke korang boleh menang...=)

Nie video lawak dorang yg memang lawak giler.. tapi jawez tak lah giler..hihi..

Part 1

Part 2

Korang layan ler...memang x myampah lah bila tengok banyak kali...hehe...