Thursday, 28 July 2011

MALAYSIA VS SINGAPORE

Korang pun sedia maklum, malaysia kalah ditangan singapore.. tp, yg aku tak puasati tu, singapore bukan bawa pemain bola, tapi singapore bawa actor2 hebat...hahaha..korang mesti faham kan pe maksud aku... sungguh berangin aku tgk bola mlm td... lagi 1, aku memang suke ngat tindakan fahmi tu...memang patut di beri pujian... tahniah!! tak pa lah, walaupon Malaysia kalah, aku tetap bangga dgn Malaysia coz dah bertungku-lumus berusaha.. Korang memang wira Malaysia!! GO GO GO MALAYSIA!!! Semangat rakyat Malaysia mlm td menang cukup-cukup membanggakan...hihi...

Sunday, 10 July 2011

Pelacur Thailand

MELACUR DALAM RUMAH TERES

JOHOR BAHRU – Taktik satu sindiket pelacuran menggunakan sebuah rumah teres dua tingkat untuk melakukan aktiviti persundalan terbongkar apabila diserbu di Taman Setia Indah di sini pukul 11.30 malam kelmarin.
Dalam serbuan itu, polis menahan empat pelacur Thailand berusia di antara 20 dan 31 tahun selepas disyaki melakukan kegiatan tidak bermoral tersebut bersama tiga lagi lelaki tempatan.
Difahamkan, ketika serbuan, salah seorang pelacur tersebut tidak sempat mengenakan pakaian dan meninggalkan coli yang dipakai di sudut bilik.
Pegawai Turus Perjudian, Maksiat dan Gangsterisme (D7) Ibu Pejabat Polis Kontinjen Johor, Deputi Supritendan Mohamad Abdul Hamid berkata, sindiket hanya membenarkan orang yang dikenali untuk memasuki premis dengan menggunakan kod khas.
“Siasatan awal mendapati pelanggan dikenakan bayaran di antara RM150 dan RM400 untuk sekali perkhidmatan. Premis diserbu selepas kita menjalankan risikan sejak beberapa hari lalu.
“Pelacur didapati menggunakan pas lawatan sosial untuk masuk ke negara ini,” katanya yang percaya sindiket itu aktif sejak dua bulan lalu.

Lagi selanjutnya di: kosmo.com

Siti Nurhaliza buat kejutan??



SHAH ALAM – Penyanyi tersohor negara, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin bakal mengikuti pengajian di Universiti Teknologi Mara (UiTM) di sini tidak lama lagi.

Meskipun mengambil keputusan meneruskan kerjaya sebagai penyanyi selepas tamat Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), Siti Nurhaliza berkata, cita-cita melanjutkan pengajian ke peringkat lebih tinggi tidak pernah padam sejak lebih sepuluh tahun lepas.

Bidang muzik menjadi pilihan memandangkan ia seiring dengan kerjayanya sebagai penyanyi dan beliau percaya UiTM merupakan tempat terbaik untuk menggenggam sekurang-kurangnya segulung diploma dalam bidang berkenaan.

“Siti sedang berbincang dengan pihak UiTM dan jika semuanya berjalan lancar, Siti akan meneruskan pengajian seperti yang dirancang,” katanya pada sidang akhbar selepas mengadakan persembahan pada Malam Gala dan Karnival SimplySiti.

Di UiTM kursus muzik ditawarkan pada peringkat diploma dan ijazah sarjana muda di bawah Fakulti Muzik. Pada peringkat diploma, kursus itu akan mengambil masa selama dua tahun setengah manakala tiga tahun untuk peringkat ijazah sarjana muda.
Perkara itu turut disahkan Naib Canselor UiTM, Profesor Datuk Dr. Sahol Hamid Abu Bakar pada sidang akhbar berkenaan.

Sahol Hamid berkata, UiTM sedang berbincang mengenai perkara itu dan sedia menerima Siti Nurhaliza yang berhasrat menyambung pengajiannya.

Sumber: kosmo.com 

Monday, 4 July 2011

Panas!!Sexy!!

Memang terkejot lah bile jawez tengok page dresskami ..
Mane tak terkejot...dah lah arga dress murah, dressnya pun memang lawa dan sesuai tau di gayakan time kua...
Rugi lah kalau tak jenguk page dresskami....
Cepat-cepat picit link nie:>>> http://dresskami.blogspot.com

Sunday, 3 July 2011

Blog Hebat!!

Uits Semua...
Nie jawez nak g tau korang...kalau korang nak tau contoh blog yang best2, korang g lak kat link nie yer...>>>
  1) redmummy
  2) redmerilla
  3)karsono